Projektering och byggnation av områdesskydd

Vi projekterar, säljer och monterar alla typer av stängsel och grindsystem som finns på marknaden.

Med erfaren och välutbildad personal i alla positioner vilket borgar för en trygg och kvalitativ leverans. Vi har en tydlig vision för framtiden, vi skall utöka vår marknadsandel på ett stabilt sätt, fortsätta att sätta kunden i fokus samt att säkerställa att vår personal behandlas bra, rättvist och har möjlighet att utvecklas i en positiv riktning.

Bolaget grundades år 2010 i Arboga av de nuvarande ägarna, Marcus Ryman och Henric Pallin som idag leder företaget.

Ägarna har tillsammans 40 års erfarenhet från säkerhetsbranschen och utifrån de brister och behov som de såg hos sina kunder så startades bolaget med ett tydligt fokus,

”Att leverera kvalitativt områdesskydd i rätt tid, till rätt pris bättre än någon annan”

Idag, tio år efter starten så omsätter bolaget ca 25 miljoner svenska kronor och har som mest 30 personer verksamma under högsäsong. Våra montörer utgår från Stockholm, Arboga, Jönköping, Halmstad samt Trelleborg. Vi utför montage i större delen av Sverige.

Kunder återfinns i många sektorer men bland de vanligaste finns, kommun, mark & anläggningsföretag samt industriföretag.

Erfarna montörer

Vi monterar stängsel och grindar över hela Sverige varje dag, åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, kommuner och statliga bolag.Våra montörer arbetar i team och har fullt utrustade servicebilar med montagesläp vilket gör att vi snabbt kan vara på plats vart helst det än behövs.Montörerna är erfarna och fungerar oftast både som din kontaktperson och projektledare vilket innebär minimala risker för missförstånd och i slutändan en garanti för att du får det som du vill ha det.

Service av stängsel & grindar

Ett stängsel går ibland sönder. Dels på grund av ålder, yttre påverkan, skadegörelse eller att någon oavsiktligt skadar stängslet. Funktionen nedsätts därmed. ​Stängslet är något som dina besökare ser när de skall besöka dig och kan vara något som ni delvis kan komma att bedömas efter.Vi har metoder för att räta, reparera, röja och sträcka stängsel och stolpar på ett effektivt och snabbt sätt.Detta så att ni kan upprätthålla ett fullgott skydd samt en god estetik. ​Våra servicebilar är fullt utrustade för att snabbt kunna göra en fullgod insats oftast inom 24 timmar från det att ni kontaktar oss.

Vill ni säkerställa att ert stängsel ses över kontinuerligt och repareras vid behov så ordnar vi det genom upprättande av ett serviceavtal.Avtalet reglerar hur ofta ni vill ha besök av oss och hur snabbt vi skall vara på plats när ni blivit utsatta för en skada.Avtalet fastställer även hur kostnaderna skall regleras.

Share This