2 montörer till Västerås                                                                                                             

Känner du att du behöver en nytändning i arbetslivet? Är du nyfiken på att testa något nytt?
Har du egenskaper som du tror kommer att passa in hos oss? Är du bosatt i Västerås med omnejd?
I så fall har vi ett spännande och utvecklande uppdrag till dig! Du får en öppen och inspirerande arbetsmiljö i ett framgångsrikt, stabilt företag med stark tillväxt.
Hos oss är beslutsvägarna korta och du har möjlighet att vara med och påverka bolagets utveckling. Just nu är efterfrågan på våra tjänster mycket stor, vilket innebär att vi söker efter två professionella och självständiga montörer i Västerås området.
Är du en av de två vi letar efter?
 
Din roll
Som montör hos oss jobbar du mestadels i team med en eller flera kollegor beroende på projekt, men det förekommer även ensamarbete.
Montörsjobbet är fysiskt krävande eftersom du dagligen handskas med tungt och skrymmande material. Samtidigt kräver jobbet en hel del känsla för detaljer. Du behöver vara praktisk lagd och även kunna hitta lösningar när arbetet kräver det.
Som montör ska du självständigt kunna genomföra följande:
– Montera de vanligaste förekommande staketbyggnationerna
– Montera grindar
– Genomföra enklare betongarbeten
 
Din bakgrund
Du är serviceinriktad, ordningsam, kommunikativ, har en hög ansvarskänsla och vilja att utvecklas i det du gör. Det är också viktigt att du är lyhörd för kundernas och medarbetarnas önskemål eftersom det är servicenivån och engagemanget till våra kunder och medarbetare som utgör grunden till fortsatt framgång.
Förutom detta så är du kvalitetsmedveten, professionell och noga med att alltid göra ett bra arbete. Du uttrycker dig obehindrat i svenska.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har drivkraft och engagemang i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.
Har du rätt kvalifikationer och inställning så erbjuder vi dig ett kul och spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och mycket goda arbetsvillkor. Ditt arbete kommer att vara självständigt med frihet under ansvar.
 
Krav
B-körkort
Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid, med provanställning om sex månader. Utdrag ur belastningsregister kommer att krävas vid ev. anställning.
Ansökan
Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och ser därför din ansökan så snart som möjligt.
Du skickar din ansökan till ansokan@sveaareal.se .
Välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV samt personligt brev i ansökan.

2023-03-23

Share This